Incubator Virtual al Studenților in zona transfrontaliera Suceava-Cernauți

Evenimente

Activitatea WP 2.3:
Titlul activitatii: Train of Trainers

Subiectele
Activitatile desfasurate sunt detaliate dupa cum urmeaza:

Dupa finalizarea sesiunii de training in Cernauti a avut loc o intalnire a managerilor, coordonatorilor de proiect si trainerii internationali pentru a stabili data sustinerii activitatii de Train of Trainers.

Train of Trainers

Perioada stabilita a fost 14-15 noiembrie 2007 la sediul CCI Suceava.
Ulterior stabilirii perioadei s-a efectuat selectia participantilor la acest curs. Selectia participantilor din Cernauti s-a efectuat in functie de rolul pe care il au in institutie si cunoasterea limbii engleze. 2 persoane din cele 4 selectate din Cernauti au participat la trainingul organizat in cadrul WP 2.2. Selectia viitorilor traineri din Suceava s-a efectuat pe aceleasi principii, iar 4 persoane din cele 6 au participat de asemenea la trainingul organizat in cadrul activitatii WP 2.2.
Dupa efectuarea selectiei, in total 12 participanti, s-au trimis invitatiile la training si s-a stabilit continutul mapelor (materialele fiind transmise in format electronic), continut identic cu cel prezentat la primele sesiuni de training. Cursul s-a desfaturat pe parcursul a 2 zile, fiind asigurat cateringul si lunch-ul de firma care a castigat licitatia.
S-au intocmit liste de prezenta si s-au facut fotografii.

| Inapoi |

Activitați

t1
Acest site web nu reprezinta in mod necesar poziția oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informațiilor prezentate revine
inițiatorilor site-ului web.
Centrului de Informare al Comisiei
Europene in Romania

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei
Europene in Romania

Legaturi Utile
Comisia Europeana
Consiliul Uniunii Europene
Parlamentul European
Curtea Europeana de Justitie
Curtea Europeana de Conturi
Comitetul Economic si Social
Centrul Roman de Informare de la Bruxelles