Віртуальний Інкубатор Студентів у транскордонній зоні Сучава – Чернівці

 

Університет Стефан Великий із Сучави

 

 

 

 

Про організацію

 • Universitatea “stefan cel Mare” Suceava continua cultura si traditiile educationale din Bucovina, reprezentate de scoli domnesti a primei capitale moldovene si incheind cu Institutul de Studii Superioare din Suceava. Statutul de universitate a fost capatat in data de 7 martie 1990, prin H.G. 225 (Hotarare de Guvern).

  Universitatea “sefan cel Mare” Suceava reprezinta un institut de educatie universitara, structurat in 9 facultati: Facultatea de Inginerie Mecanica, Facultatea de Inginerie Electrica, Facultatea de Silvicultura, Facultatea de Inginerie Alimentara, Falutatea de Litere, Facultatea de Istorie-Geografie, Facultatea de stiinte Economice si Administratie Publica, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Facultatea de stiinte ale Educatiei. La acestea se mai adauga un departament Departamentul de Pregatire a Personalului Didactic.

  In acest sens, Universitatea “stefan cel Mare” ofera o gama larga de servicii educationale si de cercetare, printer care pot fi mentionate:
  - educatie, in toate domeniile, conform domeniilor de studiu in cadrul facultatilor mentionate, pe diferite forme educationale de studiu (invatamant la zi, scurta durata si la distanta);

Роль організації в проекті

Anul 1

 • - Proiectarea unei autorizatii de difuzare care sa fie publicata pe site-ul web al Universitatii, Camerei de Comert si Asociatia Studentilor Antreprenori si alti Партнери interesati.
 • - Colectarea ideior de afaceri si a ideilor de prezentare a intentiei comerciale
 • - Crearea unei lungi liste de potentiali intreprinzatori
 • - Planificarea detaliata a Діяльність lor
  - Pregatirea intreprinzatorilor in curs de formare
  - Evaluarea procesului de pregatire si a posibilitatilor de dezvoltare a pregatirii dincolo de proiect

Anul 2
- Crearea proiectului de website
- Inventarul necesarului de instructori aditionali in expertiza de piata si/sau tehnologica pentru 14 companii initiate
- Selectarea instructorilor pentru evenimentul de raliere a instructorilor si aducerea la indeplinire Подіїle de realizare a investitiilor
- Adunarea rapoartelor trimestriale de progres de la studentii participanti la Партнериi VISEC
- Asistenta in depasirea barierelor administrative
- Rapoarte trimestriale ale participarii studentilor la progres
- Rapoarte trimestriale de progres

Партнери в проекті

t1
Проект, фінансований Європейським Союзом Цей веб-сайт не представляє обов’язковим чином офіційну позицію Європейської Комісії. Всю відповідальність щодо точності та зв’язності представленої інформації несуть ініціатори веб-сайту.
Інформаційному Центру Європейської Комісії у Румунії
Для інформації щодо інших програм, фінансованих Європейською Комісією в Румунії, також як і для детальної інформації про приєднання Румунії до Європейського Союзу, запрошуємо Вас відвідати веб-ресурс Інформаційного Центру Європейської Комісії в Румунії
Корисні посилання
Європейська Комісія
Рада Європейського Союзу
Європейський Парламент
Європейський Суд
Європейська Рахункова Палата
Економічний та Соціальний комітет
Румунський Центр Інформування із Брюсселя